StringEco-45

1 oktober 2014 - Melbourne Airport, Australië

De StringEco-45 is een bespanmachine die erg gebruiksvriendelijk is. Deze bepanmachine wordt aanbevolen aan de startende thuis bespanner, die ongeveer een tennisracket per maand wil gaan bespannen.Kwaliteits informatie TennisPlanet biedt deze bespanmachine aan. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige concurrenten, op het eerste zicht, gelijkwaardige machines aanbieden tegen een lagere prijs. TennisPlanet vindt dat uw bespanmachine nauwkeurig en probleemvrij dient te functioneren gedurende meerdere jaren. De bespanmachines van TYGER hebben professionele en superieure aanspanmechanismes en uitstekende klemtangen. TennisPlanet verkoopt daarom geen andere goedkope bespanmachines, want deze voldoen niet aan de kwaliteitseisen. TennisPlanet is zeer overtuigd van de TYGER bespanmachines, daarom geven zij maar liefst 5 jaar garantie op de mechanische onderdelen en 2 jaar op de elektronische onderdelen en de tangen. Als je kiest voor zekerheid, kies dan TYGER! 

Eigenschappen van de machine

Kriksysteem als aanspanmechanisme, de machine heeft 'moving arms' voor het makkelijk en veilig inklemmen van het tennisracket is nauwkeurig tot 1 kguitgerust met vaste 2-traps klemtangen, het gewicht van de machine: ca. 23kg, afmeting: L55cm x B25 x H25cm, 5 jaar garantie op de mechanische onderdelen- 2 jaar garantie op de tangen.

Waarom zelf bespannen? 

Als u zelf uw racket kunt bespannen, bent u niet meer afhankelijk van winkels en bespan diensten. U kunt  bespannen wanneer u dat wil, en u hoeft uw racket niet weg te brengen en op te halen. Daarnaast kunt u experimenteren met verschillende kilo’s en snaren. Op deze manier kunt u testen wat voor u het fijnste speelt. Daarnaast is zelf bespannen een stuk voordeliger. U kunt zelf uitrekenen wat het u kost om zelf uw racket te bespannen met de materialen die u nodigt heeft en dat vergelijken met de kosten van uw racket laten bespannen. Uiteindelijk verdient de machine zichzelf terug! Een goede optie voor een bespanmachine is de StringEco-45 van het merk TYGER. 

Welk gereedschap heb ik nog meer nodig?

Een goede schaar of kniptang om de oude snaren uit uw racket te knippen.Een punttang om snaren te pakken en snaren door een gat te krijgen waar al een snaar in zit.Snaarverdeler om de brede snaren door een gat te trekken, of snaren aan de kant te kunnen duwen.Tubes zodat u kapotte tubes kunt herstellen. Grommet remover om oude tubes uit het racket te kunnen boren. U kunt beter geen priem gebruiken, omdat de snaar of tube dan beschadigd kan worden. 

Ook heel belangrijk: tennissnaren

Je kiest een tennissnaar die bij best je past, evenals een racket. Dat doe je op basis van je klassement en verwachtingen. Wanneer je als competitie speler een goedkope nylonsnaar opteert, zit je meestal redelijk verkeerd, want daar bereik je helemaal niets mee. Wanneer je als beginnende speler een harde monofilamentssnaar neemt, zit je eveneens ook fout. Dat gaat ten koste van je armspieren. Het is dus belangrijk dat de speler de juiste snaren én het aantal kilo's kiest.

Lees ook:

Bespannen